Инструмент за генериране на Служебни бележки за преминаване на КПП по време на Извънредно положение

Инструмент за генериране на Служебни бележки за преминаване на КПП по време на Извънредно положение

В случай, че искате да генерирате декларация - натиснете тук.

Фирмите, които продължават да работят и по време на извънредното положение И имат работници, които пътуват от различни населени места минават през контролните пунктове след предоставянето на удостоверение от работодателя. С настоящия инструмент, вместо служител (най-често счетоводител) да попълва хиляда файла, може да създаде или ако може направо генерира екселски файл с пътуващите работници и след минаването през инструмента, ще получи ЗИП архив Служебни бележки с попълнена информацията, където трябва.

Начин на работа и упътване:

Изтеглете примерния екселски файл. Той съдържа първи ред - фиктивен/информационен - какво се съдържа в колоната. Този ред се игнорира от текущия инструмент. Втори ред е примерен - измислен работник. Изтрийте го или върху него презапишете Вашия и попълвайте надолу по този образец.

Примерен екселски файл, който е необходим на приложението за изработка на Служебни бележки: Тестов Файл.xls и резултат: Резултат - Архив със Служебни бележки на служителите.zip.

Прикачете тук Вашият вариант на екселски файл:

Не се използват никакви бисквитки. Приложението съхранява прикачените файлове само за периода на обработка. Веднага след като получите архива, всички документи биват премахнати автоматично.

Всички права запазени - Program Tom OOD

П.С. Настоящият инструмент се предоставя безплатно такъв, какъвто е. За корекции или създаване на други инструменти/документи на база шаблони по аналогия на текущия - може да ми пишете на tomavelev@programtom.com